Web Analytics Made Easy - Statcounter

«بسیاری از باغ‌های شخصی بریتال به مزرعه کشت حشیش تبدیل شده‌اند. همزمانن تولید صنعتی نیز در این منطقه افزایش یافته است. مجموعا درآمد خالص کشت و صنعت حشیشش در این منطقه حدود یک میلیارد دلار تخمین زده می‌شود!»

سرویس بین الملل فردا: بخش عربی پایگاه تحلیل استراتژیک «هافتینگتون پست» به سردبیری «وضاح خنفر» از مشاوران عالیرتبه پادشاه قطر در گزارش عجیبی به رشد بی‌سابقه کشت و تجارت حشیش در لبنان پرداخت و آن را نشانه «پاک شدن آثار جنگ»، «بهبود اقتصاد» و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دانست!

 شهر «بریتال» واقع در منطقه «البقاع» لبنان شاهد شکاف طبقاتی وحشتناکی است؛ بخشی از شهروندان از اتوبوس‌های قدیمی و ماشین‌های بسیار کهنه استفاده می‌کنند؛ در حالی که در همین شهر خودروهای آخرین مدلی مانند رنج روور و مرسدس بنز جولان می‌دهند! زمانی که زیر پوست این فاصله طبقاتی را واکاوی می‌کنیم به نکته جالبی می‌رسیم: «کشت حشیش!»

روزنامه گاردین چاپ لندن در گزارشی به کشت حشیش در بریتال پردخته است: «بسیاری از باغ‌های شخصی بریتال به مزرعه کشت حشیش تبدیل شده‌اند. همزمانن تولید صنعتی نیز در این منطقه افزایش یافته است. مجموعا درآمد خالص کشت و صنعت حشیشش در این منطقه حدود یک میلیارد دلار تخمین زده می‌شود!»

به ادعای گاردین، اخیرا طرحی در دولت مرکزی در حال تدوین است تا کشت حشیش را ضابطه‌مند کند! در این طرح پیش بینی شده که با تولید حشیش در جهت مصارف پزشکی، طی پنج سال می‌توان مسئله حشیش را به طور کامل ضابطه‌مند کرده و عواقب زیانبار آن را مهار کرد. لازم به ذکر است که هم‌اکنون اقتصاد لبنان در بحران بزرگی به سر می‌برد؛ حجم دیون و قرض‌های دولتی بیش از یک و نیم برابر کل تولیدات داخلی این کشور بوده و رشد اقتصادی آن نیز از ۹ درصد در سال ۲۰۱۱ (پیش از آغاز جنگ سوریه) به ۲ درصد کاهش یافته است!

شرکت مک‌کنزی (McKinsey) برای عبور از بحران اقتصادی، طرحی ۱۰۰۰ صفحه‌ای را آماده کرده و به میشل عون رئیس جمهور لبنان تحویل داده است. در این طرح که به افزایش درآمدهای کشاورزی، گردشگری و... اختصاص دارد، برنامه‌های بلندمدتی برای توسعه کشت حشیش تدوین شده است!

رائد خوری، وزیر اقتصاد موقت دولت لبنان در این مورد به پایگاه تحلیل استراتژیک بلومبرگ گفت: «از طریق کشت حشیش ما می‌توانیم میلیاردها دلار به درآمد ملی کشور بیفزاییم!» در حال حاضر قطب اصلی تولید حشیشی در لبنان، بریتال می‌باشد.

قاسم طلیس از سرمایه‌داران بریتال در این مورد به عربی بوست می‌گوید: «خانواده‌های بزرگ و متنفذ بقاع در این مورد به توافق رسیده‌اند؛ زیرا اعتقاد دارند با کشت حشیش می‌توانند اقتصاد منطقه را بهبود بخشند.»

طلیس با اشاره به این‌که شخصا مخالف کشت حشیش است و عواقب ناگوار اجتماعی را برای این رویکرد پیش‌بینی می‌کند، ادامه داد: «واقعیت این است که درصد بیکاری در بقاع بسیار بالاست و شدت فقر مردم را به این کار ناشایست وادار ساخته است.»

گفه می‌شود در میان سیاسیون لبنان بزرگ‌ترین حامی کشت حشیش، «ولید جنبلاط» سیاستمدار برجسته دروزی و مخالف محور مقاومت می‌باشد: «کشت حشیش در لبنان ۲.۵ میلیارد دلار درآمد ایجاد کرده و در شرایط فعلی اقتصاد ما، جزء معدود صنایعی است که از بحران در امان مانده است. لذا باید از آن صیانت کرد!!»

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003YZM

منبع: فردا

کلیدواژه: لبنان حشیش بقاع ولید جنبلاط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۰۵۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم

به دنبال انتشار گزارش‌هایی، «الکساندر شالنبرگ» وزیر امور خارجه اتریش در نشست پارلمان گفت اتریش هیچ برنامه‌ای برای پیوستن به بلوک نظامی ناتو ندارد.

به گزارش ایسنا، پارلمان اتریش روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد گزارش‌های اخیر رسانه‌ها درباره نامه‌ای به ناتو که در میان نویسندگان آن نمایندگانی از اتریش هستند، پرسش‌هایی را درباره نزدیک شدن این کشور به ناتو ایجاد کرده است.

پارلمان اتریش در این بیانیه به نقل از شالنبرگ اعلام کرد: «ما هیچ قصدی برای پیوستن به ناتو نداریم.»

با این حال وزیر امور خارجه اتریش اذعان کرد که کشورش به همراه ایرلند، مالت و سوئیس قصد دارند اطلاعات را با این اتحاد نظامی به اشتراک بگذارند و کشورهای بی‌طرف را قابل‌توجه نشان دهند. او افزود: «ما نمی‌خواهیم فراموش شویم.»

پیشتر روز سه‌شنبه روزنامه اتریشی «دی‌پرس» با استناد به نامه‌ای که دیپلمات‌ها به ناتو در دسامبر ۲۰۲۳ ارسال کردند و به دست این روزنامه رسیده، گزارش داد که اتریش، ایرلند، مالت و سوئیس قصد دارند روابط خود را با ناتو تقویت کنند.

به گزارش اسپوتنیک، نمایندگان کشورهای مذکور پیشنهادهای مشخصی را در مورد چگونگی توسعه همکاری ارائه می‌کنند، از امکان شرکت در رزمایش‌های مشترک اضافی برای افزایش «عملکرد متقابل» تا «دسترسی ویژه به اسناد و اطلاعات.» مورد اول از آن جهت حائز اهمیت است که سیستم‌های نظامی باید با یکدیگر هماهنگ باشند و ناتو استانداردها را تعیین می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمال خرازی: اگر موجودیت ایران تهدید شود، ناچاریم دکترین هسته‌ای خود را تغییر دهیم/ دو سال پیش اعلام کردم که ایران ظرفیت تولید بمب هسته ای دارد؛ امروز هم آن ظرفیت هست، ولی ما تصمیمی برای تولید بمب هسته‌ای نداریم/ احتمال جنگ فراگیر در منطقه هنوز برطرف نشده
  • موسوی: رابطه استیضاح وزیر صمت با خودروهای فیدلتی اتهام بزرگی به مجلس بود + فیلم
  • مدیر گروه خشکسالی و تغییر اقلیم: باید منتظر سیل ها و خشکسالی های بیشتری باشیم
  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در دولت سیزدهم
  • اقتصاد جهانی بی رمق می شود!
  • وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم
  • تحقق پیش‌بینی هفته قبل: 1000 مورد به آمار کارخانه‌های احیایی در یک هفته اضافه شد
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟